Caută

THE STORY BEHIND “Ashes”

Actualizată în: 13 nov. 2021

Pe data de 18 noiembrie este lansarea oficială a single-ului 'ASHES'.


Este unul dintre cele mai îndrăgite single-uri de pe viitorul nostru album.
Simțim nevoia să precizăm că 'Ashes" nu este doar un single, este o parte din noi și din personalitățile noastre unice, de prea multe ori neînțelese.
Piesa a pornit de la o linie de bass cu flageole, de aceea numele inițial sugerat a fost "FlageoAshes", care mai târziu s-a simplificat în numele actual, "Ashes".


Versurile melodiei, pe cât de sugestive, pe atât de adevărate, au fost scrise de către solista noastră, într-o perioadă în care avea un job "9 to 5" care o îndepărta de muzică. Lucrul acesta a rezonat cu fiecare membru al trupei, majoritatea dintre ei trecând printr-o situație similară."Am scris versurile piesei atunci când lucram întru-un mediu nimicitor din punct de vedere creativ, unde nu îmi plăcea ceea ce fac și unde simțeam că nu mai sunt conectată cu muzica" - Ioana Vișinescu

"Ashes" spune povestea compromisurilor și a sacrificiilor pe care muzicienii sunt nevoiți de multe ori să le facă în drumul lor spre a-și îndeplini visul.


Este o piesă despre cum o persoană își găsește identitatea în societate, folosindu-se de propria sa creație.

Bloopers - întamplari funny din spatele camerei:


  • Vopseaua de pe hainele albe s-a împrăștiat cu puțin timp înainte de filmare, chiar pe mijlocul străzii, unde a trebuit să așteptăm din când în când TIR-uri pentru a ne continua joaca.


  • Am avut și obstacole de care ne-am împiedicat pe rând, dar Șerban a fost ''câștigătorul'' după ce s-a rănit în palmă fix înainte de filmarea cu instrumentele, lucru care a mai întârziat procesul.


  • Condusul Trabant-ului a fost un challenge pentru Ioana, care nu luase permisul cu mult timp înainte. Ea s-a străduit cu volanul fără servodirecție și ambreiajul fin, mai ales fiind filmată și cântând în același timp. Multitasking mode on!


ARE YOU EXCITED?!

'CAUSE WE DEFINITELY ARE!
231 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate